DetectarePlagiat.ro / Verificare Originalitate, Raport AntiPlagiat

Verificare integrala de continut, complet gratuita, inainte de publicare.

Cunoastem cu totii cazuri celebre in care acuzatiile de plagiat au distrus reputatia unor persoane publice ori au discreditat institutii.

Atunci cand o editura primeste o propunere de publicare a unui manuscris, cand o platforma media lucreaza cu jurnalisti freelanceri sau creatori de continut online, verificarea autenticitatii si originalitatii textelor propuse spre publicare este o obligatie esentiala.

In era online, exista o pondere tot mai mare a surselor de informare de pe internet, din site-uri, enciclopedii, biblioteci electronice, documente PDF si prezentari PowerPoint.

Aproape orice student care se documenteaza pentru un referat sau o lucrare de licenta, ori un cercetator care lucreaza la un articol sau la o teza stiintifica se inspira din foarte multe surse online.

De foarte multe ori cazurile de plagiat sunt neintentionate. In munca de documentare, sursele se amesteca, ideile se suprapun si de multe ori este greu sa diferentiezi intre o idee proprie pe care ai construit-o plecand de la mai multe teorii, sau pe care ai preluat-o integral fara sa iti dai seama.

Daca esti un student sau masterand care lucreaza la proiectul de diploma sau la dizertatia de master, softul DetectarePlagiat.ro este un instrument foarte folositor pentru a evita greseli involuntare ce se pot repercuta asupra corectitudinii tale.

De asemenea, programul reprezinta o unealta imbatabila pentru universitatile care evalueaza materialele propuse spre examinare de candidati, pentru mass media sau companiile detinatoare de site-uri - in verificarea originalitatii continutului ce se doreste a fi dat publicitatii.

Control Panel

Afla acum
inaintea profesorului tau
daca textul tau este
original sau plagiat!

Software AntiPlagiat.
Program GRATUIT de verificare si detectie a plagiatului.

Descarca Acum!