DetectarePlagiat.ro / Aparitii Media

Pentru a fi la curent cu noutatile va invitam sa urmariti pagina noastra de facebook


COMUNICAT DE PRESA
Luna aceasta (noiembrie 2013) , o echipa de specialisti in IT a lansat primul soft de analiza de text si detectare a plagiatului 100% romanesc, adaptat special pentru scanarea eficienta a textelor scrise in limba romana - DetectarePlagiat.ro.
Programul anti-plagiat combina scanarea extinsa a termenilor din dictionarul explicativ al limbii romane, o serie de algoritmi bazati pe elemente de inteligenta artificiala, analiza lingvistica asistata computerizat, dezambiguizare semantica automata, si multe altele, intr-o serie de scripturi si modele de analiza ce permit scanarea antiplagiat a textelor scrise in limba romana.
Intr-o era in care continutul online abunda in materiale si texte de toate tipurile iar plagiatul a devenit o practica intalnita si in anumite cazuri celebre, un program eficient de scanare si verificare a continutului de text adaptat specificitatilor limbii romane era absolut necesar. Softul reprezinta un instrument extrem de util atat pentru intreaga comunitate academica (de la studenti pana la cadre didactice , comisii de examinare, autori si editori de lucrari stiintifice), dar si pentru cei ce administreaza continut online (ziare, reviste, platforme de continut, etc.).
Noutate absoluta pentru Romania, programul este disponibil gratuit pe site-ul developer-ilor: https://detectareplagiat.ro/. Acesta opereaza analize complexe cu eficienta si viteza maxima, o lucrare de licenta, un articol stiintific sau unul ce urmeaza a fi publicat pe un site putand fi scanate in maxim cateva zeci de secunde. Softul analizeaza in paralel continutul de text din documentul supus testarii cu miliarde de materiale disponibile pe internet, identificand instant similitudinile si paragrafele care sunt copiate.
In acest mod se realizeaza detectia eficienta a tentativelor de plagiat dar se pot verifica si textele proprii sau articolele deja publicate pentru a vedea in ce masura acestea se regasesc la nivelul retelei internet.
Desi versiuni pentru limba engleza exista deja, majoritatea contra unei taxe care trebuie platite, acestea sunt inutile in analiza unor texte scrise in limba romana; universitatile, mass-media, administratorii de site-uri si platforme de continut, profesorii si studentii, precum si orice alti doritori se pot bucura acum de avantajele primului soft de detectare plagiat complet romanesc, pe DetectarePlagiat.ro .


ANUNT
Verifica texte in limba romana si protejeaza-te de plagiat!
100% gratuit, 100% profesional, cel mai complet program de analiza si detectie a plagiatului, rezultatul muncii unei echipe de specialisti in IT si lingvistica - scaneaza si analizeaza orice tip de text scris in limba romana - DetectarePlagiat.ro!DetectarePlagiat.ro este un program (software) gratuit de detectare a plagiatului.


DetectarePlagiat.ro este utilizat de catre scoli si universitati si ajuta elevii si studentii sa-si imbunatateasca abilitatile de scriere si redactare.

validare plagiat
script antiplagiat
sursa plagiata
similitudine
Control Panel

Afla acum
inaintea profesorului tau
daca textul tau este
original sau plagiat!

Software AntiPlagiat.
Program GRATUIT de verificare si detectie a plagiatului.

Descarca Acum!