plagiarism detection
          
DetectarePlagiat.ro / Üdvözöljük a DetectarePlagiat.ro!

DetectarePlagiat.ro az egyetlen és első ingyenes plagiátusz felismerő és ellenőrző program.

DetectarePlagiat.ro amely elemez és megkeres több mint 10 milliárd erőforrásbol, tartalmaz egy sor elemzési technikát, amelyek lehetővé teszik, hogy hatékonyan tudja észlelni a gyanús hasonlóságot az átmasolt bekezdéseket, egy vagy több, forrásból és amelyek megtalálhatók a vizsgált szövegben.

DetectarePlagiat.ro egy nagy projekt, antiplágiúm szoftverfejlesztési program egy csapat informatikai szakemberek kemény munka eredménye Romániában.

Az általunk felajánlott szoftwer plagiátuszfelismerő program magyar nyelvre.

A több ezer órányi munkát aktív módszerek ötvözik, és adatelemzési technikákat tartalmaz a számítógépes nyelvészet a NLP és kompatibilis modellekben. Azt mondhatjuk, hogy büszkék vagyunk azok iránt akik értékes szakmai tudással, szeretnének védeni és ellenőrizni bármilyen írott szöveg hitelességét.

Tudja meg tanárja előtt, ha a szöveg eredeti vagy plágium. DetectarePlagiat.ro kínál egy legfejlettebb plágiumfelismerő programot amit jóváhagyott a legtöbb Romániai és Moldvai Egyetemek etikai bizotságai.
INGYENES plágiumfelismerő! Eltérően más programok készítőitől a hitelesség és eredetiség ellenőrzése ingyenes, DetectarePlagiat.ro szoftver ingyenes, egy őszinte megközelítés, hogy növeljék a hitelességet és minőséget tudományos körökben. Ezt fel lehet használni egyszerűen és hatékonyan központok és akadémiai intézetek, egyetemi oktatók, hallgatók, kiadók, újságok, hírügynökségek vagy vállalatok számára, hogy ellenőrizze és védjék az online tartalmat.

Akkor is, ha tudatosan nem másolt egy bekezdés vagy egy ötlet, ellenőrizze a szöveget, hogy segítsen megvédeni magát bármilyen plágiusz gyanúja ellen. Kapsz 100% pontos eredményeket, és ezen felül, a program egy él oktatási kutatás. Ha a gondolatok, elméletek, vagy a szöveges tartalom egyértelmű hasonlóságok egy alkalommal is megtalálható a program segit megtalálni közeli forrásokat és dokumentumokat, és esetleg meg tudja vizsgálni, ha valaki más, ön előtt írt valami nagyon hasonlóat.

DetectarePlagiat.ro egy speciális algoritmusokból beépített professzionális program módszer.

A módszerek amelyek megvizsgálják és ellenőrzik a szöveget egy multidiszciplináris technikák konglomerátuma:
• Algoritmusok AI (mesterséges intelligencia);
• NLP (NLP);
• Számítógépes tanulás (gépi tanulás);
• Számítógépes információ kereső (információszerzés);
• Számítógépes nyelvészeti elemzés (számítógépes nyelvészet);
• Automatikus szemantikai diszambiguatio (ASD);
• Adatok kitermelése és hasznosítása, ismeret adatbázisból (adatbányászat);
• Részletes kompatibilitási modellek (a fejlett mintaillesztést).
• A plagiát.ro egy elszánt IT szpecialista csoport munkája amely hitelesiti minden irott szöveg egyediségét bármely nyelven.
Nem kereskedelmi célókból készült programunk egy sor ellemzési technikát tartalmaz amelyek lehetővé teszik hogy hatékonyan felismerje bármely hasonlóságot a leirt szövegben vagy ennek a bekezdéseiben.

DetectarePlagiat.ro használ fájlokat, típusúk: .doc és .docx Word, PDF-fájlokat (Portable Document Format), TXT szöveges fájl, és kompatibilis operációs rendszer Windows 8, Windows 7, Windows Vista.

DetectarePlagiat.ro elemzi és megkeresi több mint 10 milliárd erőforrásbol a plágiumokat, és ehhez idő kell. Attól függően, hogy a fájl mérete és a számítógép típusa milyen, a procedura eltarthat 2-15 percig.

A jelenlegi verzió felismeri a plágiumot, még ha “kiskapukat” próbál “használni”, hogy ne derüljön ki a plágium.