Scapa de grija plagiatului !

Este bine cunoscut faptul ca doar absolventul care nu si-a realizat singur lucrarea de diploma (lucrare de licenta, teza de doctorat, disertatie master, etc) nu stie cat de complicata se poate dovedi uneori documentarea necesara pentru intocmirea acesteia.

In marea majoritate a cazurilor, cadrele didactice indrumatoare sunt cele care le pun la dispozitia autorilor lucrarilor de diploma atat o structura a viitorului cuprins aferent acestora, cat si bibliografia necesara. Sunt insa si cazuri cand toate acestea sunt lasate la latitudinea absolventului, situatie in care realizarea lucrarii de diploma se poate dovedi a fi mult mai dificila. Si asta mai ales din cauza faptului ca bibliografia ce trebuie sa stea la baza intocmirii unei lucrari poate fi uneori destul de greu de gasit sau chiar dificil de consultat.

In ultima vreme multi sunt absolventii care apeleaza la ajutorul mediului online, cand vine vorba de bibliografie. Si paginile web, ce contin diversele informatii necesare realizarii continutului, sunt numeroase, indiferent de domeniu, specializare ori tema lucrarii de diploma alese.

In ciuda acestor aspecte, documentarea pe internet poate atrage dupa sine numeroase neplaceri, cu consecinte deloc de dorit. De ce ? In principal, din cauza faptului ca citarea surselor bibliografice consultate din mediul online poate fi uneori deficitara sau usor eronata, caz in care exista riscul ca respectiva lucrare sa fie depistata pozitiv la testul anti-plagiat, ce este realizat aproape intotdeauna de catre institutia de invatamant superior.

Si uite asa, chiar daca nu ti-ai propus sa plagiezi si chiar daca nu ai copiat cu buna stiinta nici o informatie ce ii apartine unui alt autor, te poti trezi ca lucrarea ta de diploma este declarata ca fiind un plagiat.

Ce poti face pentru a evita o astfel de situatie ? Iti poti verifica personal lucrarea de diploma anti-plagiat, cu ajutorul celui mai performant program software romanesc de pe piata, www.detectareplagiat.ro ! Programul este imbatabil si gratis, el fiind in acelasi timp si foarte usor de folosit. Il descarci in calculatorul personal, incarci textul pe care vrei sail verifici si in doar cateva zeci de secunde poti afla daca acesta contine sau nu elemente plagiate din diverse surse.

www.detectareplagiat.ro – 100 % eficient, 100% fara plagiat!