Cum poti evita acuzatia de plagiat ?

De cate ori oare nu ati auzit vorbindu-se in ultima perioada de plagiat ? Dupa ani de zile in care numai cine nu vroia nu prelua diverse informatii (copiind textul integral sau doar partial) din diverse surse, pe care ulterior le prezenta ca fiind ale sale, in Romania a inceput in sfarsit sa se acorde o atentie mai speciala si proprietatii intelectuale. Si cu toate ca poate parea greu de crezut (pentru vremurile pe care le traim) de acuzatia de plagiat nu au scapat nici personaje importante de pe scena politica sau cea academica, cunoscut fiind cazul unui important lider ce isi obtinuse titlul de doctor prin plagiere.

De ce ajungem la acuzatia de plagiat ?

Iata o intrebare simpla, care are insa raspunsuri multiple. Daca in trecut multi erau cei care puteau fi acuzati de plagiat comis din nestiinta sau din greseala, in zilele noastre lucrurile stau putin diferit. Si asta deoarece indiferent de tipul lucrarii realizate (lucrare de licenta, disertatie master, lucrare de doctorat, referat sau proiect) autorul acesteia are la dispozitie numeroase metode pentru a evita o posibila acuzatie de plagiat.

Cea mai simpla si sigura metoda pentru a scapa de acuzatia de plagiat ramane auto-verificarea lucrarii realizate, prin intermediul numeroaselor programe software ce sunt disponibile in mediul online.

La o simpla cautare pe internet, dupa cuvinte cheie de genul ‘plagiat’, ‘antiplagiat’, ‘detectare plagiat’, ‘program antiplagiat’, ‘eliminare plagiat’, etc, veti descoperi numeroase pagini web ce va pun la dispozitie diverse programe special concepute pentru a detecta textele ce sunt plagiate.

Lasand la o parte eficacitatea multora dintre acestea, nu de putine ori se intampla sa descoperiti ca pentru a le folosi trebuie sa platiti o anumita suma (modica sau nu).

Si tocmai din acest motiv multi sunt cei care renunta la ideea de a-si autoverifica lucrarea de diploma, riscand astfel o acuzatie de plagiat, cu toate neplacerile ce decurg din aceasta.

Si tocmai din acest considerent am reusit sa implementam cel mai performant program software anti-plagiat, 100 % romanesc, 100 % gratuit !

Verifica anti-plagiat orice lucrare pe care intentionezi sa o predai ! Cu www.detectareplagiat.ro totul e sigur, simplu si original !