Plagiat ? Cu siguranta, nu!

Ai ajuns in sfarsit in perioada in care te gandesti tot mai des la lucrarea de diploma ( lucrarea de licenta, lucrarea de master, teza de doctorat, lucrarea de grad ) pe care trebuie sa o finalizezi la timp, incadrandu-te ideal in termenul de predare stabilit de conducerea universitatii.

Stii aproape totul despre conditiile de redactare, incerci pe cat posibil sa respecti toate cerintele ce ti-au fost impuse ( atat la modul general, cat si special de catre cadrul didactic indrumator ), acorzi o atentie deosebita cercetarii, respectiv studiului de caz.

Nu uiti nici de citarea surselor bibliografice, citare ce trebuie sa fie cat mai corecta pentru a evita din start orice posibila acuzatie de plagiat, acuzatie ce ti-ar putea atrage dupa sine diverse neplaceri. Si totusi, daca e sa iei in considerare multitudinea lucrarilor incluse in bibliografia lucrarii de diploma, ca si varietatea larga a paginilor web de pe care  ai mai incercat sa afli diverse informatii, nu este exclus ca la un moment dat sa iti fi scapat ceva, nu ? Acel ‘ceva’ ce ti-ar putea produce un disconfort destul de mare, in situatia in care asupa lucrarii tale de diploma ( lucrare licenta, disertatie master, lucrare de doctorat, etc ) ar putea plana suspiciunea de plagiat.

Ce poti sa faci ? Destul de simplu, sigur si in acelasi timp foarte rapid ! Verifica tu, inaintea tuturor, lucrarea de diploma pe care urmeaza sa o predai ! Astfel vei avea ocazia sa te convingi singur ca aceasta nu contine nici o preluare de text ( partiala, din eroare ) ce nu a fost mentionata corect, in conformitate cu regulile de citare.

Cum poti verifica orice lucrare de diploma ? Cu cel mai nou si performant in acelasi timp program software anti-plagiat, www.detectareplagiat.ro !

Programul este complex, gratuit si foarte usor de descarcat/folosit. Cu ajutorul lui, in doar cateva secunde poti afla daca lucrarea de diploma contine in interiorul sau elemente ce ar putea fi considerate ca fiind plagiat.

www.detectareplagiat.ro – 100 % sigur, 100 % original !