Plagiat sau originalitate ? Tu poti face diferenta !

Stiti ce implica diferenta dintre o lucrare de licenta, master, grad sau diploma plagiata si o lucrare de diploma originala ? Doar cateva zeci de secunde, timp in care continutul oricarei lucrari de diploma, indiferent de tipul acesteia (lucrare de licenta, disertatie master, teza de doctorat, lucrare de grad) este verificat, intr-un mod profesionist, de catre cel mai performant program software anti-plagiat, www.detectareplagiat.ro !

Da, ati inteles bine, doar cateva zeci de secunde dureaza pana cand puteti afla daca lucrarea de diploma pe care ati realizat-o si pe care intentionati sa o predati in vederea sustinerii, are un continut 100 % original sau dimpotriva, ea include diverse elemente (mai multe sau mai putine) ce ar putea fi identificate ca fiind plagiate din diverse surse.

Ce este www.detectareplagiat.ro ? Este cel mai inovativ program software de verificare a plagiatului, realizat de catre o echipa de specialisti IT, cu experienta semnificativa in domeniu.

Ce face www.detectareplagiat.ro ? Analizeaza cu minutiozitate intregul continut al unei lucrari de diploma, identificand toate eventualele elemente plagiate din diverse surse, consultate de catre autorul acesteia.

Cum se foloseste www.detectareplagiat.ro ? Extrem de simplu si de rapid ! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa descarci programul in calculatorul personal. Aceasta operatie dureaza extrem de putin timp, dupa care poti verifica un numar nelimitat de lucrari de diploma (texte diverse). Verificarea implica incarcarea textului respectiv, prin simpla ‘tragere’ a acestuia in casuta corespunzatoare, afisata de program. In doar cateva zeci de secunde oricine poate afla daca un text este sau nu 100 % original.

De ce sa folosesti www.detectareplagiat.ro ? In primul rand pentru calitatea programului sofware, calitate ce determina identificarea oricarui potential plagiat, indiferent de sursa acestuia. Acesteia i se adauga si timpul extrem de mic de reactie (respectiv de realizare a verificarii si elaborarii raportului de originalitate), dar si costul verificarii – care este inexistent !!! Da, ati inteles bine ! Programul www.detectareplagiat.ro este gratis si fara limita de verificari. Astfel, dupa descarcare, aveti posibilitatea de a verifica un numar nelimitat de lucrari de diploma (texte diverse), fara a plati nimic.

Descarca acum www.detectareplagiat.ro si scapa de grija plagiatului !