Plagiat ? 100 % nu !

 

 

Au apus vremurile in care un absolvent putea preda / prezenta o lucrare de diploma ‘inspirata’ din diverse surse, fara grija ca o parte din continutul acesteia ar putea fi recunoscut de catre vreunul dintre membrii comisiei de evaluare ca fiind preluat/copiat din diverse autori/publicatii !

Dezvoltarea exponentiala pe care a cunoscut-o in ultimii ani mediul online a atras dupa sine, pe langa numeroasele avantaje de care profita de plin toate persoanele aflate in cautare de anumite informatii, si cateva dezavantaje.

Celebrul motor de cautare Google poate fi incadrat, cu destul de multa usurinta, in ambele categorii – atat in cea a avantajelor oferite de internet, cat si in cea a dezavantajelor. De ce Google poate fi deseori considerat un ‘dezavantaj’ ? Pentru nu atat de simplul motiv ca aceasta are capacitatea de a identifica, intr-un timp extrem de scurt, texte cu continut similar.

Da, Google poate fi un excelent instrument de identificare a plagiatului, mai ales in cazul unei lucrari de diploma (lucrare de licenta, teza doctorat, disertatie master) !

Si pe langa el, au inceput sa apara si numeroase programe software special dedicate detectarii plagiatului, programe mai mult sau mai putin eficiente, mai mult sau mai putin profitabile de folosit.

In Romania, se detaseaza net de restul programelor similare, detectareplagiat.ro, un program software anti-plagiat, absolut gratis.

Oricine doreste sa isi verifice lucrarea de diploma, lucrarea de doctorat, disertatia master ori lucrarea de licenta, poate descarca acest program in doar cateva zeci de secunde.

plagiatIar in ceea ce priveste modul de utilizare a programului anti-plagiat, acesta este deosebit de facil.

Cu un simplu click poti declansa verificarea documentului (lucrare licenta, teza doctorat, lucrare master, lucrare grad, referat), verificare ce poate dura cateva zeci de secunde, in situatia in care acesta este mai complex (are foarte multe pagini/imagini).

Rezultatul ? Garantat 100 % vei avea un raport complet cu privire la gradul de plagiat al lucrarii verificate !

Verifica-ti lucrarea de diploma ! Plagiatul iti poate genera diverse neplaceri !