Minimalizează riscul unei acuzații de plagiat !

Toți absolvenții unei instituții de învățământ superior (indiferent de forma și de tipul acesteia) din România cunosc faptul că s-au dus așa numitele „vremuri bune”, vremuri în care marea majoritate a studenților se puteau prezenta în fața comisiei de evaluare (la finalul anilor de studiu) cu o lucrare de diplomă (lucrare de licență, lucrare de master, lucrare de grad didactic, teză de doctorat, etc) nu tocmai originală, așa cum o impuneau rigorile academice.

Și multe au fost în ultimii ani cazurile în care, în numeroase facultăți și universități românești (de stat ori provate) au fost descoperite lucrări de diplomă plagiate în totalitate sau într-o proporție destul de mare. Și chiar au fost deseori mediatizate în presă cazurile în care unele cadre didactice (angajate sau colaboratoare ale unor instituții de învățământ superior) le ofereau absolvenților (contra unor sume deloc de neglijat) lucrări de diplomă gata făcute, lucrări ce aparțineau unor absolvenți din anii anteriori și care fuseseră deja prezentate și susținute în fața unei comisii de evaluare.

În cadrul mediului academic contemporan, din fericire (sau din păcate pentru o parte a absolvenților) s-a reușit implementarea sistemelor performante de detectarea plagiatului în cadrul lucrărilor de diplomă realizate de către absolvenți (lucrari de licență, disertații master, teze de doctorat, etc).

Iar în acest mediu se știe și că orice greșeală sau eroare comisă (cu intenție sau din neștiință) de către un absolvent în materia plagiatului este aspru sancționată de către cadrele academice.

Și tocmai pentru a elimina din start riscul unei acuzații de plagiat a fost conceput și implementat cel mai performant software anti-plagiat, program ce poate fi folosit de oricine, oricând și fără nici un fel de taxă !

www.detectareplagiat.ro – pagina web pe care poți verifica orice tip de lucrare de diplomă ori document word în vederea stabilirii gradului de originalitate !