Fara griji, fara plagiat!

Lucrarea ta de diploma ( lucrare de licenta, lucrare de master, teza de doctorat, lucrare de grad didactic ) s-a dovedit a fi putin mai dificil de realizat decat ai planificat initial ? Pe langa bibliografia impusa de profesor, ai avut nevoie si de alte informatii, informatii pe care, din fericire, ai reusit sa le gasesti cautand in mediul online ? Ai inclus o parte dintre informatiile descoperite pe diverse pagini web in continutul lucrarii de diploma ? In acest caz cu siguranta stii ca trebuie sa si mentionezi sursa acestor informatii, mentiunile fiind facute in functie de indicatiile pe care le-ai primit de la cadrul didactic !

In caz contrar, riscul ca lucrarea ta de diploma sa fie considerata drept un plagiat este unul destul de mare ! De asemenea, exista posibilitatea unei suspiciuni de plagiat si in cazul in care precizarea surselor bibliografice in continutul lucrarii de diploma nu este realizata corect. Si uite asa, in ciuda faptului ca ai precizat sursa informatiilor pe care le-ai folosit pentru a realiza lucrarea de diploma, exista o probabilitate destul de mare ca aceasta sa fie considerata plagiat (partial sau total).

Cu siguranta stii deja ce implica o acuzatie de plagiat, mai ales cand vine vorba de o lucrare de diploma. Ce poti face pentru a evita toate neplacerile ce pot fi generate de suspiciunea plagiatului ? Sa verifici lucrarea de diploma, inainte de a o preda ! In acest fel ai siguranta ca lucrarea de diploma prezentata este una cu un continut 100 % oiginal.

Foloseste acum si tu cel mai performant program software anti-plagiat, special conceput de o echipa de specialisti IT de renume ! www.detectareplagiat.ro – singurul program din Romania care iti garanteaza identificarea oricarui element plagiat !

Simplu de folosit, rapid de descarcat, www.detectareplagiat.ro este acum la indemana oricarui autor ce tine la originalitatea lucrarii sale.