Elimina plagiatul ! Verifica-ti din timp lucrarea de diploma !

Te pregatesti sa iti predai lucrarea de diploma ( lucrare de licenta, lucrare de master, teza de doctorat, lucrare de grad didactic ) si ai emotii in ceea ce priveste originalitatea continutului acesteia ?

Lipsa de timpului, lipsa de inspiratie, insuficientele surse ce ti-au fost mentionate in cadrul bibliografiei de catre profesorul coordonator  sau gradul de dificultate ridicat al lucrarii de diploma te-au determinat sa cauti unele surse de inspiratie si in mediul online ?

Ai incercat sa respecti toate regulile de citare a surselor bibliografice, ce sunt prevazute in cadrul Metodologiei specifice, elaborate de catre institutia de invatamant care organizeaza examenul de absolvire ?

Si cu toate acestea ai indoieli in privinta originalitatii lucrarii tale de diploma ? De ce sa risti si sa predai in vederea sustinerii o lucrare care ulterior ar putea fi catalogata ca fiind un plagiat ? Stii care sunt toate implicatiile unei acuzatii de plagiat ?

Stii ca o lucrare de diploma poate fi considerata plagiata si daca in continutul acesteia se regaseste doar o fraza preluata dintr-o alta sursa, sursa ce nu a fost mentionata corect in cadrul lucrarii ? Da, desi poate parea greu de crezut, plagiatul nu implica doar ca autorul lucrarii sa preia intregul continut din alte surse, ci chiar si o singura propozitie !

Asa se face faptul ca exista o foarte mare probabilitate ca o anumita lucrare de diploma sa contina elemente plagiate (mai multe sau mai putine), fara insa ca autorul acesteia sa fi avut intentia de a copia.

Pentru a evita astfel de situatii neplacute, ce uneori pot fi cauzate de o simpla neglijenta din partea autorului, este recomandat sa verificati personal lucrarea, inainte de a o preda.

E sigur, e simplu si e rapid, cu cel mai performant program software anti-plagiat romanesc !

www.detectareplagiat.ro – 100 % gratuit, 100 % detecteaza orice element plagiat!