Elimina plagiatul ! Verifica originalitatea lucrarii de diploma !

Orice absolvent al unei institutii de invatamant superior cunoaste cu siguranta cat de mare este accentul care se pune in ultima perioada pe continutul original al unei lucrari de diploma, indiferent ca aceasta este o lucrare de licenta simpla sau o disertatie master ori chiar o teza de doctorat.

Plagiatul este aspru sanctionat in toate mediile universitare din Romania, autorii lucrarilor de diploma in cadrul carora se identifica elemente plagiate (partiale sau totale) fiind penalizati destul de drastic.

In aceste conditii, pentru a evita eventualele neplaceri generate de o posibila acuzatie de plagiat, este recomandat ca inainte de predarea unei lucrari de diploma ( fie ea lucrare de licenta, lucrare de doctorat, lucrare de grad didactic ori disertatie master ) sa ii verificati personal continutul. In doar cateva zeci de secunde puteti afla daca lucrarea pe care urmeaza sa o predati si ulterior sustineti in fata comisiei de examinare este 100 % originala sau dimpotriva, aceasta contine elemente plagiate.

In acest moment, in mediul online, puteti gasi o infinitate de oferte in domeniul programelor anti-plagiat, multe dintre acestea implicand insa si costuri suplimentare. Pe langa acestea, nici performanta lor nu a fost clar certificata, astfel ca verificarea unei lucrari de diploma ar putea fi usor viciata.

In Romania, o echipa de specialisti IT cu experienta in domeniu, au reusit sa puna la punct si sa lanseze cel mai performant program software anti-plagiat, www.detectareplagiat.ro.

Pe langa faptul ca detecteaza 100 % orice element plagiat, programul software este si gratuit, oricine putandu-l folosi fara nici un fel de restrictii.

Facil de descarcat si foarte usor de folosit, programul software detectareplagiat.ro este cel mai bun prieten al celor care nu vor sa aiba nici un fel de surpriza neplacuta la sustinerea lucrarii de diploma.

Verifica-ti lucrarea de diploma inainte de predare ! Cu www.detectareplagiat.ro ai siguranta ca aceasta va trece cu brio orice test anti-plagiat !