@ Bine ati venit pe DetectarePlagiat.ro!
          

Afla inaintea profesorului tau daca lucrarea de licenta sau disertatie master este un original sau plagiat . DetectarePlagiat.ro va pune la dispozitie cel mai performant program de detectie a plagiatului fiind agreat de Comisia de Etica si utilizat in majoritatea Universitatilor din Romania si R. Moldova.

DetectarePlagiat.ro este primul si singurul program gratuit de verificare si detectare a plagiatului special conceput pentru verificarea si detectarea plagiatului din documentele in limba romana. DetectarePlagiat.ro analizeaza si scaneaza peste 10 miliarde de resurse, beneficiaza de un ansamblu de tehnici de analiza care ii permit sa detecteze in mod eficient similitudinile suspecte si paragrafele copiate dintr-o sursa sau mai multe si care se regasesc in textul supus investigatiei.

Desi analiza computerizata dureaza cel mult un minut - doua, functie de marimea textului, verificarile sunt aprofundate.


Programul de detectare a plagiatului scaneaza miliarde de texte de pe internet.


Softul antiplagiat isi face datoria, se verifica in paralel unicitatea si originalitatea.

Comparatia se face "fata in fata", mostra de text din lucrare de licenta verificata versus fragmentele similare sau identice de pe internet.

Protectie totala impotriva plagiatului!

Bine ati venit pe DetectarePlagiat.ro! Va prezentam primul proiect de anvergura in elaborarea unui program software antiplagiat adaptat in mod specific pentru texte in limba romana. Rezultatul muncii sustinute a unei echipe de specialisti IT, soft-ul pe care il oferim este o premiera in Romania, primul si singurul program de detectare eficienta a plagiatului, cu configurare de detectie pentru texte in limba romana.

Cu mii de ore de munca la activ, combinand metode si tehnici de analiza a datelor de la lingvistica computationala pana la programare neurolingvistica si modele de compatibilitate avansata, putem spune cu mandrie ca oferim o unealta valoroasa, de calibru profesional pentru toti cei care doresc sa protejeze si sa verifice autenticitatea oricarui tip de text scris in limba romana.

Detectia GRATUITA a plagiatului !

Spre deosebire de alti creatori de programe de verificare a autenticitatii si originalitatii textelor, care impun o taxa pentru descarcarea programelor de detectie a plagiatului, softul DetectarePlagiat.ro este oferit GRATUIT, intr-un demers onest de a creste calitatea continutului scris din mediul academic romanesc si nu numai. El poate fi folosit simplu si eficient de centrele si institutele academice, cadre universitare, studenti, edituri, ziare, agentii de presa ori companii care doresc sa verifice si sa-si protejeze continutul online.Chiar daca stii ca nu ai copiat cu buna stiinta un paragraf sau o idee, verificarea textului te ajuta sa te protejezi de orice suspiciune de plagiat.

Obtii rezultate 100% corecte si, in plus, programul nostru are si o latura de cercetare educativa.
Daca ideile, teoriile sau continutul textului tau au similitudini clare ori se mai regasesc in alte materiale disponibile pe internet, programul te ajuta sa gasesti sursele apropiate de documentul tau si, eventual, sa poti cerceta daca altcineva inaintea ta a scris ceva foarte asemanator.


Control Panel

Afla acum
inaintea profesorului tau
daca textul tau este
original sau plagiat!

Software AntiPlagiat.
Program GRATUIT de verificare si detectie a plagiatului.

Descarca Acum!