Stop PLAGIAT !

Ai ajuns la finalul anilor de studiu si te-ai apucat de realizarea lucrarii de licenta ? Sau ai trecut deja de aceasta perioada si acum esti deja in faza de elaborare a unei lucrari de master sau chiar a unei teze de doctorat ?

Si intr-o situatie, si in celelalte cu siguranta ca ai fost deja informat/atentionat cu privire la continutul lucrarii de diploma pe care o vei preda, continut ce trebuie sa fie 100 % original, respectiv sa nu contina nici un element plagiat.

O conditie destul de aberanta ar spune cei care pana nu demult erau obisnuiti sa realizeze diverse proiecte, referate sau chiar lucrari de diploma apeland la cea mai folosita metoda contemporana – cautarea in mediul online ! Si totusi o conditie mai mult decat necesara, mai ales in contextul ultimilor ani, cand sute si chiar mii de proiecte, referate si lucrari de diploma diverse, din cele mai variate domeniii, au fost incarcate/descarcate de pe diversele pagini web de profil.

Din pacate pentru mediul universitar, Romania anilor 2000 a fost tara in care marea majoritate a absolventilor a profitat de lipsa de interes sau de atentie a cadrelor didactice de la diverse universitati si facultati pentru a preda si ulterior sustine o lucrare de diploma copiata/plagiata (partial sau integral). Fenomenul plagiatul a cunoscut o dezvoltare exponentiala in mediul universitar, ani de zile cei responsabili neremarcandu-l sau neglijandu-l. Scandalurile legate de diverse lucrari plagiate au fost numeroase in ultimii ani, iar personajele implicate uneori avand nume de rezonanta.

S-a plagiat in masa, de oriunde si mai ales orice tip de lucrare de diploma, fie ca aceasta era o simpla lucrare de licenta sau o complexa teza de doctorat. Si dupa ani si ani in care lucrarile plagiate au umplut arhivele universitatilor si facultatilor romanesti, s-a intervenit in sfarsit, eliminarea plagiatului devenind acum prioritatea nr. 1.

www.detectareplagiat.ro – descarca gratis cel mai performant program software anti-plagiat din Romania !