Lucrari de diploma fara plagiat ? Acum este posibil !

Indiferent de tipul lucrarii de diploma ce trebuie predata si ulterior sustinuta, indiferent de domeniul abordat sau de tema aleasa de catre autor, indiferent de complexitatea lucrarii sau de natura studiului de caz aferent acsteia, originalitatea este cuvantul care predomina fiecare etapa aferenta sustinerii unui examen de absolvire.

Dupa ani la rand in care in diverse facultati si universitati din Romania s-au predat si sustinut diverse lucrari de diploma (lucrari de licenta, lucrari de master, teze de doctorat, etc) ce contineau mai multe sau mai putine elemente ce erau plagiate din diverse surse online si nu numai, mediul academic romanesc si-a revizuit atitudinea privind originalitatea, plagiatul fiind in acest moment aspru sanctionat, indiferent de ponderea pe care acesta o reprezinta in cadrul unei lucrari.

Si tocmai pentru a-i atentiona pe absolventi (din toate formele de invatamant universitar incluse), toate conducerile universitatilor si facultatilor romanesti au inclus in cadrul Metodologiilor aferente examenelor de absolvire specifice si mentiunea referitoare la plagiat si implicit la toate sanctiunile pe care le risca autorii lucrarilor in continutul carora sunt identificate elemente plagiate din diverse surse.

Cum poti reusi sa elimini plagiatul din continutul lucrarii tale de diploma ? Foarte simplu, rapid si sigur, cu ajutorul celui mai performant program anti-plagiat romanesc !

www.detectareplagiat.ro – 100 % gratuit, 100 % usor de utilizat !

Descarca acum programul software anti-plagiat, direct pe calculatorul tau ! Iar ulterior verifica textul pe care intentionezi sa il predai ! In doar cateva secunde vei afla daca acesta este 100 % original sau dimpotriva, el include anumite elemente plagiate din diverse surse.

Si pentru ca este un program cu adevarat revolutionar, el iti ofera si posibilitatea de a vizualiza exact elementele ce sunt recunoscute drept plagiat, cu indicarea surselor ce au stat la baza ‘inspiratiei’ tale. Astfel ai sansa sa iti refaci din timp continutul lucrarii de diploma, variant finala predata in vederea sustinerii fiind 100 % originala.