Elimină plagiatul din orice lucrare de diplomă !

Dacă urmezi / ai urmat cursurile unei instituții de învățământ superior (indiferent de forma acesteia) cu siguranță știi deja ce înseamnă un plagiat și mai ales ce implicații poate avea o acuzație de plagiat pentru oricine, indiferent de contextul în care aceasta este realizată.

Din păcate însă există încă destul de multe persoane care riscă o acuzație de plagiat nu atât datorită faptului că au apelat, pentru realizarea unei lucrări de diplomă (fie că aceasta este lucrare de licență ori lucrare de master, teză de doctorat sau chiar o lucrare de grad didactic) la diversele surse de „inspirație” descoperite cu ușurință în mediul online, ci mai ales că nu au cunoscut suficient de bine domeniul vizând celebrele „note de subsol”, domeniu ce se poate dovedi deseori destul de dificil de aplicat corect. Și asta deoarece tipul adnotărilor poate fi frecvent de o complexitate ridicată, ceea ce va face ca riscul detectării respectivului text ca fiind un plagiat să fie unul destul de ridicat.

Și tocmai din aceste considerente, pentru a evita la maxim tot ceea ce implică o potențială acuzație de plagiat, este recomandat oricărui absolvent ce are de prezentat și susținut în fața unei comisii o lucrare de diplomă, să realizeze înainte o verificare profesională a acesteia în domeniul anti-plagiatului, verificare ce poate fi realizată în doar trei pași simplii, cu ajutorul software-ului oferit de pagina web www.detectareplagiat.ro .

Cu ajutorul acestui software, ce este rezultatul muncii unor profesioniști IT recunoscuți în domeniu, puteți determina, în doar câteva zeci de secunde, care este gradul de originalitate al lucrării de diplomă realizate.

E simplu, e rapid și e 100 % garantat !

Descarci gratuit programul în calculatorul personal, selectezi și încarci textul pe care dorești să îl verifici și în doar câteva zeci de secunde vei afla dacă au fost sau nu descoperite în cadrul acestuia eventuale similarități textuale.

Verifică anti-plagiat orice lucrare de diplomă, înainte de a o preda ! Astfel riscul unor potențiale mari neplăceri este nul.