Elimina plagiatul din lucrarea de diploma !

Ce absolvent de studii universitare ( indiferent de tipul acestora ) nu a auzit macar o singura data conditia devenita comuna pentru toate universitatile si facultatile din Romania ‘lucrarea sa nu fie plagiat’ ?

Fie ca este vorba de o simpla lucrare de licenta sau de o disertatie master, de o lucrare de grad didactic sau chiar de o teza de doctorat, orice lucrare de diploma trebuie sa nu includa in continutul sau nici un fel de elemente plagiate ( totale sau partiale ). In caz contrar, respectiv cand se identifica plagiatul in cadrul unei lucrari de diploma, autorul acesteia risca destul de multe neplaceri, conducerile universitatilor romanesti manifestand din ce in ce mai mult toleranta zero pentru plagiat.

Cum faci insa sa fii sigur ca lucrarea ta de diploma este una 100 % originala, mai ales in cazul in care pentru conceperea acesteia te-ai inspirat destul de mult din mediul online, unde informatiile sunt destul de multe si usor de accesat ? Sau cum verifici daca lucrarea de diploma ( lucrare de licenta, disertatie master, lucrare de doctorat, lucrare de grad didactic ) are corect sursele bibliografice mentionate, stiut fiind faptul ca o citare gresita sau eronata a acestora poate atrage dupa sine si acuzatia de plagiat ?

La o simpla cautare in mediul online vei identifica cu siguranta numeroase pagini web pe care sunt promovate diverse programe software de verificare anti-plagiat. Nu toate dintre acestea sunt insa si performante, dar mai ales gratuite !

Incearca acum cel mai inovator program software anti-plagiat romanesc, 100 % performant, 100 % gratuit !

www.detectareplagiat.ro – usor de utilizat, verifica rapid orice text, indiferent de format sau de dimensiunea acestuia ! In doar cateva zeci de secunde poti afla daca lucrarea de diploma pe care urmeaza sa o predai trece cu brio orice test anti-plagiat.

Descarca programul in calculatorul tau si scaneaza-ti continutul lucrarii de diploma !